Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı'ya Nezaket Ziyareti

Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı\'ya Nezaket Ziyareti

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okulu Aile Birliği ve okul yönetimi tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.

19.11.2016 12:37

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okulu Aile Birliği ve okul yönetimi tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı'ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete katılan Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okulu Aile Birliği Başkanı Selçuk Manaz ve Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü İskan Filiz, sağladığı desteklerden dolayı Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı'ya teşekkür ettiler. Görüş alışverişi yapılan ve samimi havada gerçekleşen görüşmede Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı; "Okulumuz için yapılması gerekenler için çalışıyoruz. Bu eğitim öğrenim döneminde İmam Hatip bölümünü okulumuza açtık. Bölümün geliştirilmesinden yanayız. Okulumuzun başarılı bir geçmişi var diğer bölümlerimizle adını duyuran başarılı bir okul olması konusunda desteklerimizi sürdüreceğiz. Okul Aile Birliği Başkanımız daha önce başarılı çalışmalarını Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulunda gördük. Bu başarısını ve çalışmalarını Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde de görmek bizleri mutlu etti" diye belirtti.

Seyitgazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı Selçuk Manaz ise; "Okulumuza bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli. Bu konuda Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nazmi hocamız eğitime vermiş olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Daha önceki Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu Okulu Aile Birliği Başkanlığı döneminde de müdürümüzün desteğini her zaman aldık bu konuda kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement