Sevgililer Sevgilisi Anıldı - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Sevgilisi Anıldı

Sevgililer Sevgilisi Anıldı

BBP Bursa İl Başkanlığı Alperen Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Peygamber Efendimiz’in anlatıldığı program düzenlendi.

14.02.2014 22:54

BBP Bursa İl Başkanlığı Alperen Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Peygamber Efendimiz'in anlatıldığı program düzenlendi.

Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen programa Öğretim görevlisi Dr. Akif Hayta, Bursa Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ünsal, Teşkilat Başkanı Kamil Öztürk, Teşkilat Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Şiirlerin okunduğu programda Peygamber Efendimiz S.A.V hayatını anlatan kitap dağıtıldı. Alperen Gençlik Kolları teşkilat Başkanı Kamil Öztürk," Sevgililer gününün İslam dininde yeri yoktur. Bu bir Hıristiyan adetidir ve tarihçesi valentin adlı bir papazın 14 Şubatta asılmasının yıldönümüdür. Bu günü kutlayan genç kardeşlerim iyi bilmelidir ki, Batı artığı iğrençlikleri kendi örf adet ve geleneklerimizde yaşatmasına fırsat vermeyin" dedi.

Öğretim görevlisi Dr. Akif Hayta da, "Bu akşam Resulallah Efendimizin insani özelliklerini kişilik özelliklerinden ve diğer insanlarla ilişkilerinden bahsedeceğiz. Efendimizi bir değişim ve dönüşüme götüren unsur, toplumun rahatsızlık duyması ile bu rahatsızlık neticesinde efendimiz insanlık tarihinin en önemli ve en büyük devrimini ortaya çıkarmıştır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevgililer Sevgilisi Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement