SEÜ Potansiyelinizi Açığa Çıkaracak - Son Dakika
Yerel

SEÜ Potansiyelinizi Açığa Çıkaracak

SEÜ Potansiyelinizi Açığa Çıkaracak

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rengarenk Kulübü, "Profesyonel İletişim ve Kişisel Motivasyon" semineri düzenledi.

21.12.2014 18:08  Güncelleme: 11:52

SEU Konferans salonunda yapılan seminere Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan, Genel Sekreter Hüseyin Erdoğan, öğretim görevlileri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 'Kader Taksisinde Yolculuk' başlıklı sunumda 'başarılı olmanın yollarını' anlatan Kişisel Gelişim Uzmanı Deliktaş, vakıf üniversitelerinin öğrencilerin gelişim kanallarını daha iyi açtığını vurguladı.

''SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ BÖLGE İÇİN BİR ŞANS''

Konuşmasına devam eden Doğan "Vakıf üniversiteleri, devlet üniversitelerine göre öğrenciyi daha iyi yetiştiriyor. Selahaddin Eyyubi Üniversitesi bu bölge için bir şans. Üniversitenin hedefleri öğrencileri hayata hazırlama adına etkileyici. Potansiyelinizi açığa çıkaracak bir üniversite okuduğunuz için şanslısınız. Sizlerde gayret edip, kendinizi yetiştirirseniz, hayatta başarılı olmamanız için bir neden kalmaz." dedi.

''BÜTÜN İNSANLAR KADER TAKSİSİNDE YOLCULUK YAPIYOR''

Bütün insanların 'kader taksisinde yolculuk' ettiğini ifade eden Ferhat Deliktaş, başarı merdiveninin basamaklarını "Dürüstlük, cesaret, hedef, üretkenlik, kalite, güçlü iletişim, ortak akıl ve empati" şeklinde sıraladı. İşini dürüstçe yapanların değer kazanacağını belirten Deliktaş, vizyon sahibi ve cesaretli insanın potansiyelini ortaya çıkardığını söyledi. Kalite ile desteklenen hizmet veya ürünün uzun vadede kazandıracağını dile getiren Yaşam Koçu Deliktaş, güçlü bir iletişimle başarı veya kazancın süreklileştirilebileceğini kaydetti.

Seminerin sonunda SEU Rektörü Prof. Dr. Doğan ve Rengarenk Kulübü Başkanı Suat Sezgin, Ferhat Deliktaş'a katılım ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SEÜ Potansiyelinizi Açığa Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement