SEU Cup 2014 Büyük Heyecana Sahne Oldu - Son Dakika
Yerel

SEU Cup 2014 Büyük Heyecana Sahne Oldu

SEU Cup 2014 Büyük Heyecana Sahne Oldu

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi tarafından SEU CUP 2014 Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

02.10.2014 21:31

Eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerle de adından sıkça söz ettireceğe benzeyen Selahaddin Eyyubi Üniversitesi (SEU) eğitim sezonun ilk ayında futbol turnuvası düzenledi.

Sağlık Kültür Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuva 3 gün sürdü. Büyük heyecana sahne olan turnuvada maçlar genellikle çekişmeli geçti. Turnuvanın bütün maçlarını farklı skorlarla kazanan Kefen Diken takımı, 401 Spor'a karşı oynadığı final karşılaşmasını da kazanarak Rektörlük Kupası'na uzandı.

Kupa töreninde SEU Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan, turnuvaya renk kattıkları için bütün takımları tebrik etti. Rektor Doğan, finalist iki takımın oyuncularını da tek tek kutladı. Ardından şampiyon Kefen Diken takımı oyuncuları madalyayla ödüllendirildi. Prof. Dr. Doğan, ardından Rektörlük Kupası'nı Kefen Diken takımı kaptanı Serhat'a verdi.

Turnuva sonrası bir açıklama yapan SEU SKS Daire Başkanı Muhammet Fazla, üniversitelerin eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlere de önem vermesi gerektiğini söyledi. Fazla, henüz yeni kurulan bir üniversite olmalarına rağmen öğrencilerini sosyal ve sportif faaliyetlerden mahrum etmeyeceklerini belirtti. Bu tür faaliyetlerin öğrenciler arasında kaynaşmaya ve daha sağlıklı ilişkilerin gelişmesine de öncülük ettiğini vurgulayan Fazla, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi öğrencilerinin, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere doyacağını kaydetti.

SEU, öte yandan Ekim ayı içerisinde basketbol, voleybol ve satranç turnuvaları da düzenleyecek. Üniversite ayrıca, futbolu bırakmış efsane futbolcuları ve halen aktif futbol oynayan ünlü isimleri Diyarbakır'a getirterek, öğrencileriyle buluşturacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SEU Cup 2014 Büyük Heyecana Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement