Şereflikoçhisar'da Pınar Dilşeker Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Şereflikoçhisar'da Pınar Dilşeker Coşkusu

Şereflikoçhisar\'da Pınar Dilşeker Coşkusu

Şereflikoçhisarlı hanımlar, sevilen sanatçı Pınar Dilşeker’in şarkılarıyla Hanımlar Matinesi'nde coştu, çekilişle hediyeler kazanarak gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi.

25.02.2014 12:05

Şereflikoçhisarlı hanımlar, sevilen sanatçı Pınar Dilşeker'in şarkılarıyla Hanımlar Matinesi'nde coştu, çekilişle hediyeler kazanarak gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent'in dört bir yanında düzenlenen Hanımlar Matinesi, bu kez Şereflikoçhisar'da Kuğu Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek'in de katıldığı etkinlikte, Pınar Dilşeker'in hareketli şarkılarına, türkülerine eşlik eden bayanlar, artık klasikleşen Ankara'nın Bağları'nın yanı sıra, Gülüm benim", "Hadi hadi hadi" gibi son günlerin sevilen şarkılarıyla hem dans ederek halay çektiler hem de streslerini atarak gönüllerince eğlendiler.

Tüm etkinliklere katılarak Başkentli hanımların her zaman yanında olan Nevin Gökçek ise Şereflikoçhisarlı kadınlara seslenerek şöyle konuştu:

"Kadınlar kendilerine daha çok zaman ayırmalı. Büyükşehir Belediyesi hanımlar için böyle pek çok etkinlik düzenliyor. Söz veriyoruz, hanımlar için ihtiyaçları olan büyük bir salon yapılacak. Hanımlar Lokali ve Aile Yaşam Merkezi ile çok daha rahat edeceksiniz. Ben Şereflikoçhisar'a çok sık geliyorum. Ankara buraya uzak gibi görünüyor ama inanın gönülde çok yakınsınız."

ŞEREFLİKOÇHİSARLI BAYANLARA HEDİYELER

Pınar Dilşeker'in Şereflikoçhisarlı hanımların istek parçalarını da seslendirdiği, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdiği konserinin ardından yapılan çekilişle dört bayan, Stil danışmanı Aysun Kaba'nın özel olarak hazırlanan Stil otobüsüne binmeye hak kazandı ve ücretsiz cilt bakımı, saçlara fön gibi hizmetlerin yanı sıra sürpriz hediye olarak da elbiseler kazandı.

Nevin Gökçek, etkinliğe gelen her hanıma dağıtılan kura numaralarının çekilişini yaptı. Kazanan şanslı konuklara her Hanımlar Matinesi'nde olduğu gibi elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı, çay tepsisi, borcam ve saç düzleştirici gibi çeşitli hediyeler verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şereflikoçhisar'da Pınar Dilşeker Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement