Serdivan Kızılayı'ndan Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Serdivan Kızılayı'ndan Ramazan Yardımı

Serdivan Kızılayı\'ndan Ramazan Yardımı

Türk Kızılay’ı Sakarya Serdivan Şubesi Ramazan nedeniyle Bin ihtiyaç sahibine Bin Koli Ramazan yardımı dağıtacak.

29.06.2014 17:40

Türk KızılaySakarya Serdivan Şubesi Ramazan nedeniyle Bin ihtiyaç sahibine Bin Koli Ramazan yardımı dağıtacak. Yardımların ilk bölümü olan 350 koli yardım ilk gün araçlarla 350 Aileye ulaştırıldı.

Her zaman vatandaşların yanında olan Serdivan Kızılay'ı Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Gönül sofrasında bir aşınız olsun kampanyası başlatan Serdivan Kızılay'ına iş adamları, Sakarya Su Altı Kulübü üyeleri ve gönüllüler büyük destek verdi. Kampanya ile bin koli yardım toplandı. Toplanan yardımlar Kızılay Serdivan Şubesinde kolilere konduktan sonra gönüllüler tarafından tahsis edilen araçlara yüklendi.

Kampanya ile ilgili açıklamalar yapan Serdivan Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Çakar destek veren herkese teşekkür etti. Çakar," Ramaza'nın bu ilk gününde Serdivan ilçesindeki bütün muhtaç ailelere erzak yardımı kampanyası düzenledik. Kampanya çerçevesinde şu an bütün gönüllü arkadaşlarımız ile beraber seferber olduk. Belirlediğimiz bütün noktalara yardım kolilerini ulaştıracağız. Özellikle buradan bizi destekleyen tüm iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Saygın iş adamlarımız bize çok destek verdiler. Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar'a teşekkür ediyorum. Serdivan Kaymakamımız Ramazan Şahin'de teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Bütün gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Bir ay boyunca ailelere yetecek Ramazan kolisi hazırladık. Allah yardım yapan tüm hayırseverlerden razı olsun. İnşallah daha çok gönüllü daha çok hayırsever bütün insanlarımıza ulaşmak için bize destek olsunlar. Serdivan Kızılay Şubesi olarak bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Sevgili Peygamberimizin ümmeti olarak bütün yardıma muhtaç insanlara destek olmalıyız. Sizlerin desteklerini bekliyorum" dedi.

Hazırlanan koliler araçlarla birlikte Serdivan Kaymakamlığı ve Serdivan Belediyesi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Serdivan Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Çakar da önceden belirlenen ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Yardımını ulaştırdırdı. Serdivan Kızılayı Ramazan sonrasında da ihtiyaç sahiplerine yardım yapmayı sürdürecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Kızılayı'ndan Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement