Şemdinli Kaymakamlığı Çocuk Oyun Merkezi'nde Turnuva Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Şemdinli Kaymakamlığı Çocuk Oyun Merkezi'nde Turnuva Heyecanı

Şemdinli Kaymakamlığı Çocuk Oyun Merkezi\'nde Turnuva Heyecanı

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamlığı tarafından kurulan Çocuk Oyun Merkezi'ndeki oyuncaklarla çocuklar arasında düzenlenen turnuvada başarılı olanlar ödüllendirildi.

25.05.2012 17:22

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamlığı tarafından kurulan Çocuk Oyun Merkezi'ndeki oyuncaklarla çocuklar arasında düzenlenen turnuvada başarılı olanlar ödüllendirildi.

İlçenin girişinde bulunan çocuk oyun merkezi, yaklaşık olarak 6 aydır ilçedeki çocuklar için ücretsiz hizmet veriyor. Oyun merkezi ve düzenlenen turnuva ile ilgili bilgi veren Şemdinli Kaymakamı Mesut Gençtürk ilçede bulunan çocukların fazla oyun alanları olmadığını belirtti. Sosyal Destek Projesi'ne sundukları projenin kabul görmesi ile bir çocuk oyun merkezi açtıklarını anlatan Gençtürk "Yaklaşık 6 aydır çocuklarımız ücretsiz bir şekilde oyun merkezinde bulunan oyun aletlerinden faydalanıyorlar. Yapılan turnuva kapsamında dereceye giren çocuklarımıza bisiklet ve kay-kaylar hediye olarak verildi. Amacımız İstanbul'da bulunan bir çocukla sınırda bulunan Şemdinli ilçemizdeki bir çocuğun aynı imkanlar içinde oyun oynayabilmeleridir. Çocuklarımız için ne kadar yapsak azdır. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" diye belirtti.

Yapılan hediye dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Mesut Gençtürk, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Atay, İlçe Özel İdare Müdürü Faik Akbaş ve Kaymakamlık Özel Kalem personelleri katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şemdinli Kaymakamlığı Çocuk Oyun Merkezi'nde Turnuva Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement