Selendi'de Kaymakamdan Polislere Yemekli Kutlama - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Kaymakamdan Polislere Yemekli Kutlama

Selendi\'de Kaymakamdan Polislere Yemekli Kutlama

Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, polis teşkilatının kuruluşu nedeniyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarına bir yemek verdi.

16.04.2014 14:14

Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, polis teşkilatının kuruluşu nedeniyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarına bir yemek verdi.

Kaymakam Yasin Ortakcı'nın düzenlediği yemeğe İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Necip Torun, Komiser Yardımcısı Ali Parlak ve polisler katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Yasin Ortakcı, görevde bulunduğu süre içerisinde birlikte çalıştığı tüm kolluk güçlerinin çok büyük özveriyle kar, kış, yağmur çamur demeden canlarını riske ederek, Selendililer'in can ve mal güvenliği için örnek bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, "Ülkemizin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için her zaman üstün gayret ve büyük fedakarlıkla çalışan, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanması amacıyla yaptığı çalışmalarla halkımızın her zaman kendini güvende hissettiği, 24 saat görev yapan, bayram seyran demeden gece gündüz mesai gözetmeksizin tatil yapmadan yapan sizlere teşekkür ediyorum. 10 Nisan'da seminerde olmam nedeniyle aranızda bulunamamıştım onun için 10 Nisan Polis haftanızı kutluyor ailenizle birlikte nice güzel günler geçirmenizi diliyorum" dedi.

İlçe Emniyet Amiri Necip Torun ise, bu zamana kadar bir çok yerde çalıştığını belirterek, "Hiçbir Kaymakamımızın polislere yemek verdiğini görmemiştim. Kaymakamımız Yasin Ortakcı, biz ve arkadaşlarımızı yalnız bırakmayarak böyle bir yemek tertip etmiş kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Kaymakamdan Polislere Yemekli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement