Selden Zarar Gören Yollar Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Selden Zarar Gören Yollar Asfaltlanıyor

Selden Zarar Gören Yollar Asfaltlanıyor

Ordu'nun Kumru ilçesinde selden zarar gören yollara asfaltla kaplanıyor.4 Ekim tarihinde meydana gelen sel felaketinde Kumru ilçesinin bazı caddeleri sel sularından aşırı derece zarar görmüş ve kullanılamayacak duruma gelmişti.

20.10.2012 18:21

Ordu'nun Kumru ilçesinde selden zarar gören yollara asfaltla kaplanıyor.

4 Ekim tarihinde meydana gelen sel felaketinde Kumru ilçesinin bazı caddeleri sel sularından aşırı derece zarar görmüş ve kullanılamayacak duruma gelmişti. Kumru Belediyesi'nin çalışmalarıyla bu yollardaki bozuk satıhlar düzeltilmiş ve belediye organizesinde bu yollara asfalt dökülerek yeniden kullanılabilir hale getirildi. Ayvalı Mahallesi, Karacalı Mahallesi Turgut Özal Caddesi, Korgan Caddesi ve Park Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmalarla ilçenin caddelerindeki selin izleri yavaş yavaş silinmeye başladı.

Belediye Başkanı Ticabi Civelek yaptığı açıklamada, "İlçemizde meydana gelen sel afeti sebebiyle mahallelerimizin birçok caddesi kullanılmaz hale gelmişti. Yaklaşık 10 km.lik bir asfalt çalışmamızla bazı caddelerimizi ve kalanları da beton ve parke döşeyerek ilçemiz caddelerini eski haline getireceğiz. Ağır bir sel felaketi geçirdik. Ekiplerimizle gece gündüz çalışarak bunun izlerini silmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selden Zarar Gören Yollar Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement