Selçuklu'da Asfalt ve Altyapıda Yoğun Tempo - Son Dakika
Yerel

Selçuklu'da Asfalt ve Altyapıda Yoğun Tempo

Selçuklu\'da Asfalt ve Altyapıda Yoğun Tempo

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ekipleri ilçenin farklı yerlerinde parke, bordür ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

19.06.2014 16:45

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ekipleri ilçenin farklı yerlerinde parke, bordür ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Selçuklu'nun her yıl artan nüfusu ve konut sayısıyla cazibe merkezi olmaya devam ettiği belirtilerek, "Selçuklu Belediyesi de ilçe genelinde yürüttüğü altyapı ve asfalt çalışmalarıyla planlı bir şehirleşme için çaba sarf ediyor. Hızlı yapılaşma ve artan iskan sayısına karşın planlı bir şekilde yürütülen çalışmalar ile Selçuklu Belediyesi, 2014 yılı hedefini aşmak için gayret gösteriyor. 2014 yılı için 1 milyon metrekare asfalt ve 400 bin metrekare parke hedefi ortaya koyan Selçuklu Belediyesi, şu ana kadar 220 bin metrekare asfalt ve 160 bin metrekare parke yapımını tamamladı. 221 personelle gece gündüz süren çalışmalar 6 asfalt, 5 yol-altyapı, 22 parke-bordür, 1 moloz ve 1 rögar temizleme ekibi olmak üzere toplam 35 ekiple aralıksız devam ediyor. İhtiyaca göre farklılık arz eden çalışmalarda, Kılıçarslan, Işıklar, Horozluhan, Hüsamettin Çelebi, Şeyh Şamil mahallelerinde asfalt çalışması yürütülürken, Yazır, Sakarya, Binkonutlar, Hocacihan, Sancak, Kosova, Beyhekim, Cumhuriyet, Erenköy, Mehmet Akif ve Parsana mahallelerinde de parke bordür çalışmaları devam ediyor. Selçuklu'ya bağlanan yeni mahallelerde de altyapı çalışmalarına özel bir önem veren Selçuklu Belediyesi, Kızılcakuyu, Eğribayat ve Küçükmuhsine de parke bordür çalışmasını tamamlarken, Tepeköy, Başarakavak ve Meydan mahallerinde bu çalışmalar halen devam ediyor" denildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu'da Asfalt ve Altyapıda Yoğun Tempo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement