Selçuklu'da 23 Mahalleye 23 Çocuk Oyun Grubu - Son Dakika
Yerel

Selçuklu'da 23 Mahalleye 23 Çocuk Oyun Grubu

Selçuklu\'da 23 Mahalleye 23 Çocuk Oyun Grubu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçeye yeni bağlanan 23 mahalleye modern ve fonksiyonel 23 çocuk oyun grubu kuruyor.

18.06.2014 12:57

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçeye yeni bağlanan 23 mahalleye modern ve fonksiyonel 23 çocuk oyun grubu kuruyor.

Selçuklu Belediyesi, ilçeye yeni park ve çocuk oyun grupları kazandırmaya devam ederken, ilçeye yeni bağlanan mahallelerin de öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Klasik parkların yerine fonksiyonel ve bölge insanına en güzel şekilde hizmet verecek çalışmalara imza atan Selçuklu Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu Belediyesi'ne bağlanan 23 mahalleye çocukların daha modern alanlarda hoşça vakit geçirmeleri amacıyla de 23 çocuk oyun grubu kuruyor.

23 ADET OYUN GRUBU KURULACAK

Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu Belediyesi'ne bağlanan 23 mahalleye kurulacak çocuk oyun gurupları için ihale tamamlandı. Yapılan ihale çerçevesinde 23 adet polieliten oyun grubu, 23 adet ikili salıncak ve 23 adet iki kişilik tahterevallinin kurulumu gerçekleştirilecek. Oyun gruplarının içerisinde 2 adet düz kaydırak, 1 adet spiral kaydırak, 1 adet tünel kaydırak ve tırmanma platformu gibi çeşitli oyun alanları bulunuyor. Akpınar, Bağrıkurt, Bahçecik, Biçer, Çaltı, Çandır, Dağdere, Eğribayat, Güvenç, Kale, Karaömerler, Kervan, Kınık, Kızılcakuyu, Küçükmunsine, Meydan, Selahattin, Ulumuhsine, Yazıbelen, Başarakavak, Sızma, Tepekent ve Sarayköy. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu'da 23 Mahalleye 23 Çocuk Oyun Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement