Selçuk Belediyesi Ramazan'ın Bereketini Köylere Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Selçuk Belediyesi Ramazan'ın Bereketini Köylere Taşıyor

Selçuk Belediyesi Ramazan\'ın Bereketini Köylere Taşıyor

Selçuk Belediyesi, kent merkezinde kurduğu ilk iftar sofrasının ardından Ramazan'ın bereketini köylere taşımaya devam ediyor. Her akşam bir köyde düzenlenen iftar programlarına katılan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, vatandaşlarla bir araya gelerek toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor.

21.03.2024 12:15  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediyesi kent merkezinde kurduğu ilk iftar sofrasının ardından Ramazan'ın bereketini köylere taşımaya devam ediyor.

Selçuk'ta iftar sofraları, Ramazan'ın bereketini çoğaltırken, toplumsal dayanışmayı da güçlendiriyor. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilk iftar sofrasının yanı sıra köylerde kurulan iftar sofralarında da vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Ramazan'ın başlamasıyla birlikte iftar sofrasını ilk olarak Pazar Yeri'nde kuran Selçuk Belediyesi, her akşam bir köyde Ramazan eğlencesi ve iftar yemeği düzenliyor. Düzenlenen iftar yemeklerine katılım sağlayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ramazan ayının bereketini Efes Selçuk halkı ile paylaşıyor. Sultaniye, Belevi, Havutçulu, Barutçu, Zeytinköy ve Gökçealan köylerinde düzenlenen iftar programlarına katılan Filiz Başkan, iftar sofralarına konuk olan vatandaşlar ile sohbet ediyor. Selçuk Belediyesi tarafından köylerde düzenlenen iftar programları belirlenen takvimler doğrultusunda devam edecek olup ayrıntılı bilgiler sosyal medya hesaplarında yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk Belediyesi Ramazan'ın Bereketini Köylere Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement