Sektörün Tüm Oyuncuları Ayakkabı Kış Fuarı'nda Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Sektörün Tüm Oyuncuları Ayakkabı Kış Fuarı'nda Bir Araya Geliyor

Sektörün Tüm Oyuncuları Ayakkabı Kış Fuarı\'nda Bir Araya Geliyor

Türkiye’nin lider fuarcılık şirketi İZFAŞ tarafından düzenlenen Ayakkabı / Kış 2014-36’ncı İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir’de buluşturmaya hazırlanıyor.

01.06.2014 10:08

Türkiye'nin lider fuarcılık şirketi İZFAŞ tarafından düzenlenen Ayakkabı/ Kış 2014-36'ncı İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir'de buluşturmaya hazırlanıyor.

Sektörün hedef pazarları arasında yer alan ülkelere yönelik alıcı çalışması yapan İZFAŞ, Ayakkabı Kış Fuarı'nı önemli iş bağlantılarının kurulduğu uluslararası bir platform haline dönüştürecek. İş bağlantılarının kurulması için önemli bir fırsat sunan alım heyeti programı ile Türk ayakkabı pazarının daha da güçlendirilmesini hedeflediklerini söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs; "Ayakkabı Kış 2014'e başta Azerbaycan, Cezayir, Filistin, Irak, İran, Kosova, Libya, Lübnan, Mısır, Sudan, Tunus, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan olmak üzere önemli alım heyetleri gelecek" dedi.

Alım heyetlerinin konaklama giderlerinin İZFAŞ tarafından karşılandığını belirten Örs, "Yurtiçindeki toptancıları da fuara çekmek için yıl boyu devam ettiğimiz çalışmalara hız verdik" diye konuştu. Örs, sektörün hedef pazarları arasında yer alan ülkelere yönelik ziyaretçi çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi. Türkiye ayakkabı üretiminin yüzde 38-40'nı gerçekleştiren İzmir, 12 - 15 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Ayakkabı Kış - 36'ncı İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı ile sektöre yön verecek. Kış sezonu ürünlerinin sergileneceği fuara, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan çok sayıda firma katılacak. Ayakkabı Kış Fuarı, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en önemli organizasyonlardan biri olacak. Sadece sektöre yönelik profesyonel ziyaretçiye açık olarak gerçekleştirilen Ayakkabı Kış Fuarı'nın ziyaret saatleri 10.00 - 19.00 olarak belirlendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sektörün Tüm Oyuncuları Ayakkabı Kış Fuarı'nda Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement