Sekililer Hizmetlerden Memnun - Son Dakika
Yerel

Sekililer Hizmetlerden Memnun

Sekililer Hizmetlerden Memnun

Seki’de devam eden asfalt ve kilit parke çalışmalarını inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

12.10.2015 10:25

Seki'de devam eden asfalt ve kilit parke çalışmalarını inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Seydikemer'in muhtelif cadde sokak ve meydanlarında hem asfalt hem de kilit parke çalışmaları büyük bir hızla sürerken, Başkan Yakup Otgöz çalışmaları yerinde inceledi. Seki'de yol çalışması yapılması programa alınan cadde ve sokakları inceledikten sonra Sanayi Sitesindeki kilit parke çalışmalarını inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Hüseyin Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Ecz.Salih Gümüş ve belediye memurlarından Fahri Can eşlik etti.

Sanayi Sitesindeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yakup Otgöz, esnafları selamladı, isteklerinin olup olmadığını sordu. Cuma Pazarını da gezerek pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla da ayak üstü sohbet eden Başkan Yakup Otgöz'e yol çalışmaları ve her geçen gün çıta yükselten Seki Güreşleri için vatandaşlardan teşekkür etti. Ardından asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yakup Otgöz, asfalt çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Asfalt çalışmalarına yayladan başlattık. Buradan başlayan çalışmalarımız sahile doğru gidecek ve en son Karadere'de çalışma yapılacak. Asfalt çalışmalarını tamamının bir anda yapılmasına sizler de takdir edersiniz ki imkan yok. Şu anda 60 km asfalt planladık. İnşallah, hava şartları uygun giderse 10 km'lik daha asfalt dökmek istiyoruz. Seydikemerimiz'e hayırlı olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sekililer Hizmetlerden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement