Şehitkamilli Taekwandocular Türkiye Finallerinde - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Taekwandocular Türkiye Finallerinde

Şehitkamilli Taekwandocular Türkiye Finallerinde

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yurt içi faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızları Ligi Taekwando yarı final müsabakalarında Şehitkamil Belediyesporlu taekwandocular, Gaziantep adına katıldıkları yarışmalarda 3 madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza attı.

21.03.2014 11:50

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılı yurt içi faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızları Ligi Taekwando yarı final müsabakalarında Şehitkamil Belediyesporlu taekwandocular, Gaziantep adına katıldıkları yarışmalarda 3 madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Taekwando Federasyonun organize ettiği Anadolu Yıldızları Ligi Yarı Final Müsabakaları, Batman'da gerçekleştirildi. 12 farklı ilden 210 sporcunun katılımı gerçekleştirilen şampiyonada, Şehitkamil Belediyesporlu Hatice Kübra Bulmuş 47 kiloda bayanlar kategorisinde altın madalyanın sahibi olurken, 33 kiloda erkekler kategorisinde Burak Ölmez, zorlu rakiplerini bir bir geçerek şampiyonluğu ve altın madalyayı Gaziantep'e getiren isim olurken, 65 kiloda yine erkeler kategorisinde ise Sadık Umut Mutlu finalle kadar yükselerek gümüş madalya elde etti.

TÜRKİYE FİNALLERİ GAZİANTEP'TE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulübünde, Şampiyon taekwandocuların tecrübeli antrenörü Mehmet Beyaz, Türkiye Yarı Finallerinde elde ettikleri başarıları, Gaziantep'te düzenlenecek Türkiye Finallerinde de sürdürmek istediklerini belirtti. Beyaz, şampiyona sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Analig Taekwando Yarı Final Müsabakalarında, 3 sporcumuz madalya kazanarak bizleri mutlu etti. Umut ediyorum ki sporcularımız şehrimizde düzenlenecek final müsabakalarında da benzer bir performans sergileyerek Gaziantep'e, Türkiye derecesi getiren isimler olurlar" dedi.

ŞAMPİYONLAR BAŞARILARINI FADILOĞLU'NA ARMAĞAN ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2020 Yaz Olimpiyatları öncesinde bir çok farklı branşta ülke genelindeki nitelikli sporcuları tespit edebilmek adına organize ettiği Anadolu Yıldızları Liginde, Batman'da düzenlenen Taekwando Yarı Final Müsabakalarından 2 altın, 1 gümüş madalya ile ayrılan Şehitkamil Belediyespor'un şampiyon taekwandocuları elde ettikleri başarıları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na armağan etti.

Yeşil-Siyahlı şampiyon sporculardan Hatice Kübra Bulmuş, "Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu, bizlere her konuda büyük destek veriyor bizde bu şampiyonada elde ettiğimiz başarıları kendilerine armağan etmek istiyoruz, umarım ilimizde düzenlenecek Analig Final müsabakalarında da şampiyonluklarla ayrılır ve Gaziantep'i, Türkiye genelinde zirveye taşırız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Taekwandocular Türkiye Finallerinde - Son Dakika


Advertisement