Şehit ve Gazi Derneklerinden Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Derneklerinden Başkan Çakır'a Ziyaret

Şehit ve Gazi Derneklerinden Başkan Çakır\'a Ziyaret

Gaziler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı Cemal Cansız, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıslı ve Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıdık Selçuk ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

18.09.2015 15:02

Gaziler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulleri Derneği Malatya Şube Başkanı Cemal Cansız, Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrıslı ve Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıdık Selçuk ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Taş, "Gaziler Günü dolayısıyla dernek başkanlarımızla birlikte sizleri ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek başkanları da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a gazilere ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarını lanetliyoruz. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Gaziler Günü'nün bu terör olaylarının durmasına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz. Rabbim birlik ve düzenimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin" diye konuştular.

ÇAKIR: "GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZLE GURURLANIYORUZ"

Türk Milletinin şehit ve gazilere minnet duyduğunu belirten Başkan Ahmet Çakır ise, "Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları bizlere şehitlik makamının yüksekliğini, gazilerimizin değer ve kıymetini bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizdeki birliği ve beraberliği böyle günlerde daha da pekiştirmeliyiz. Toplumumuzun her kademesinde şehitlerimize ve gazilerimize ayrı bir değer verilmektedir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bütün gazilerimize de yüce Allah'tan sağlıklı bir ömür diliyorum" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Derneklerinden Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement