Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nden Genel Sekreter Bolat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nden Genel Sekreter Bolat'a Ziyaret

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği\'nden Genel Sekreter Bolat\'a Ziyaret

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar ile yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat’ı makamında ziyaret etti.

05.11.2015 17:45

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar ile yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat'ı makamında ziyaret etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar beraberinde Dernek 2. Başkanı Hüseyin Kılbaş ve Dernek Sekreteri Kerim Hambaloğlu, Genel Sekreter Mustafa Bolat' a ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Muhtar, Genel Sekreter Mustafa Bolat'a, bu güne kadar Şehit-Gazi ailelerine göstermiş olduğu sıcak ilgi ve derneğe ziyarette bulunarak kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkürlerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Sekreter Mustafa Bolat, Şehit-Gazi ailelerine vicdani ve insani sorumluluk doğrultusunda en samimi duygularla hem kurumsal hem de şahsi anlamda sahip çıkılması gerektiğini, her zaman bu ailelerimizin yanında olacaklarını söyleyerek, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nden Genel Sekreter Bolat'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement