Seçim Öncesi AK Parti'den CHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Seçim Öncesi AK Parti'den CHP'ye Ziyaret

Seçim Öncesi AK Parti\'den CHP\'ye Ziyaret

AK Parti Adıyaman teşkilatı CHP Adıyaman Teşkilatına yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyarette bulundu.

16.03.2015 16:42

AK Parti Adıyaman teşkilatı CHP Adıyaman Teşkilatına yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, "CHP İl Başkanımıza 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk. Demokrasinin önemli eşiklerinden birisi olan seçimlere giderken başarılar dilemek istedik. Seçim atmosferinde Adıyaman'a yakışan, bu güne kadar var olan, bundan sonra da var olması gereken toplumsal uzlaşı için buradayız. Adıyaman'ın vitrini bu kardeşlik ve uzlaşı kültürüdür. Siyasal partiler arasındaki diyalog zeminini devam ettirmek için mükellefiz. Seçim atmosferinin bize, siyasi partimize ve Adıyaman'a uygun bir süreç geçirmemizi diliyorum. Kendi partimizin ve muhalefet partilerin aday adayları birbirinden kaliteli ve temsil yeteneklerine sahipler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Gelenekselleşmiş değil, toplumsal uzlaşıyla, diyalogla devam ettiriyoruz siyasetimizi. Birbirimizi ziyaret etmemiz, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz, ola ki bir sıkıntıda yan yana gelerek akıl birliği yapabilmek ve çözebilmek kolaylığı getirir. Diğer partilere de ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, "İktidar partisinin başkan ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz, diyorum. Bizleri ziyaret çok mutlu etti. Biz de kendilerine ziyaret etmek istiyorduk. Eğilim yoklaması yaptık. Yönetim kurulu ve ilçe başkanımızla ziyaret etmek istiyoruz. Bu tablo diğer illere de örnek olsun. Olumlu şeylerde iktidarı destekleriz. İlimizin sorunlarının çözümüne ne tür katkı sağlayabilirsek bizim için sevindiricidir. Bizde diğer siyasi partileri ziyaret edeceğiz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçim Öncesi AK Parti'den CHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement