Sdt Perdelerini "Yunus Emre" Oyunu ile Açıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sdt Perdelerini "Yunus Emre" Oyunu ile Açıyor

Sdt Perdelerini "Yunus Emre" Oyunu ile Açıyor
25.09.2013 10:24

2012-2013 tiyatro sezonunda sahnelediği 4 yetişkin bir çocuk oyunuyla sahneye büyülü dünyanın ışıklarını getiren Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu sezon perde açacağı ilk oyunla sahneden, tüm i insanlığa "Yunus Emre' nin hoşgörüsünü getirecek."

2012-2013 tiyatro sezonunda sahnelediği 4 yetişkin bir çocuk oyunuyla sahneye büyülü dünyanın ışıklarını getiren Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), bu sezon perde açacağı ilk oyunla sahneden, tüm i insanlığa "Yunus Emre' nin hoşgörüsünü getirecek.

Mehmet Demiralp, Okan Özkan, Begüm Şahin, Ömer Eryiğit, Ufuk Bostancı, Tansel Aytekin, Mustafa Yıldıran, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Kerem Yücel, Burçhan Göze, Can Atak ve Selda Şahin'in rol aldığı "Yunus Emre" adlı oyunu Nurullah Tuncer yönetiyor.

Yunus'un dergahtan ayrılıp, kendini arama yolculuğunu konu alan oyun, 4 Ekim Cuma saat 19: 30'da, 5 Ekim Cumartesi ise saat 14: 00 ve 19: 30'da seyircilerle buluşmaya devam edecek. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sdt Perdelerini 'Yunus Emre' Oyunu ile Açıyor - Son Dakika


Advertisement