Sarıkamış'ta "Amatör Spor Haftası" Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta "Amatör Spor Haftası" Etkinlikleri Devam Ediyor

Sarıkamış\'ta "Amatör Spor Haftası" Etkinlikleri Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenli fiziksel alışkanlığa özendirilmek amacıyla düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri Sarıkamış'ta sona erdi.

09.10.2013 09:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenli fiziksel alışkanlığa özendirilmek amacıyla düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri Sarıkamış'ta sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hafta boyunca çeşitli branşlarda 200 sporcunun katıldığı "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında Voleybol, basketbol, masa ve kort tenisi, tekerlekli kayak ve bisiklet dalında yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren sporcu, antrenör ve kulüplere, Kaymakamlıkta düzenlenen törenle madalya, kupa ve plaket verildi.

Kaymakam Muhammed Gürbüz, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ta sportif aktivitelerin her geçen gün artarak geniş yelpazeye yayılmasının gurur verici olduğunu söyledi.

İlçede kayak sporunu dışında farklı spor dallarında da büyük gelişim olduğunu belirten Muhammed Gürbüz; "Kamu kurumları olarak çalışan, başarı elde eden, ulusal ve uluslar arası arenada ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil eden başarılı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Ali Koçak'ta Kaymakam Gürbüz'e spora ve sporcuya verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederek,2014 yılında yapılacak müsabakalarda büyük başarılar elde edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından bir hafta boyunca düzenlenen spor branşlarında dereceye giren sporcu, antrenör ve kulüplere madalya ve kupa verildi. Tören, sporcularla çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Programa, Kaymakam Muhammed Gürbüz, Emniyet Müdürü İsmail Turğut, İlçe Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı, Sedat Maden, Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta 'Amatör Spor Haftası' Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement