Sarıgöl'de Gönüllü Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Gönüllü Kan Bağışçılarına Madalya

Sarıgöl\'de Gönüllü Kan Bağışçılarına Madalya

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Türk Kızılayı'na gönüllü olarak devamlı kan bağışında bulunanlara madalya ve plaket verildi.

22.06.2012 13:22

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Türk Kızılayı'na gönüllü olarak devamlı kan bağışında bulunanlara madalya ve plaket verildi.

Sarıgöl Kızılay Şubesi ile Uşak Kızılay Kan Merkezi tarafından ilçede 10 kan bağışçısına düzenlenen bir törenle madalyaları verildi. Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda yapılan törene Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, Uşak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Umut Bilgin Koçak, Sarıgöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Nuray Cebeci, Sarıgöl Kızılay Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, kan vermenin önemi hakkında bilgiler vererek, "'Kan vermekle, hem insanlığa yardımcı olmaktasınız hemde kendi sağlığınızı koruyorsunuz. Kızılay sayesinde ilk kez ilçede madalya töreni düzenlenmesi sevindiricidir." dedi. Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek ve diğer kurum amirleri tarafından 10 kişiye Kızılay'ın altın madalyası ile teşekkür belgeleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Gönüllü Kan Bağışçılarına Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement