Şanlıurfaspor, Mardin'e Fark Attı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor, Mardin'e Fark Attı

Şanlıurfaspor, Mardin\'e Fark Attı

Erkekler Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, GAP Arena konuk ettiği Mardin İdmanyurdu'nu 100-37'lik skorla yendi.

02.12.2013 12:18  Güncelleme: 16:45

Karşılaşmada rakibine nazaran üstün bir oyun sergileyen sarı yeşilli ekip, ilk periyodu 21-8 önde tamamladı. Tüm periyodlarda üstün taraf olan Şanlıurfaspor ikinci periyodu 22-9, devreyi ise 43-17 önde tamamlayarak kapattı.

3. periyodda daha çok gençlere şans veren Şanlıurfaspor, Mardin karşısında durmak bilmedi ve 3. periyod sonunu ise 79-27 önde kapattı.

Son periyodda da sahanın her yerinde etkili olan Şanlıurfaspor, periyodu 26-10 maçı da 100-37'lik skorla kazandı.

Karşılaşmayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor Kulüp İdare Amiri Vedat Bucak, Kulüp İdari İşler Sorumlusu Aziz Çayırcıoğlu ve İdari Menajer Hakan Keşküş'te izledi.

Maç sonunda açıklama yapan Şanlıurfaspor basketbol menajeri İbrahim Aybar, Mardin İdman Yurdu karşısında çok iyi oynadıklarını ve maçı farklı kazandıklarını dile getirirken, "Bir engeli daha aşmanın sevincini yaşıyoruz, şimdi önümüzde Zirve Üniversitesi gibi güçlü bir takım var onlarla deplasmanda karşılaşacağız, artık bu maçı düşünmeye başladık" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor, Mardin'e Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement