Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Siverek'te, "Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddete Son " kampanyası.

29.01.2014 18:10

Sağlık-Sen Siverek Temsilciliği sağlık alanında yaşanan şiddete dikkat çekmek amaçıyla " Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddete Son " kampanyası başlattı.

Sağlık-Sen Siverek Temsilcisi Sefer Şentaş, yaptığı açıklamada, son günlerde genel anlamıyla şiddet olaylarının yaşandığını ve  sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarında artış yaşandığını ileri sürdü.

Düzenledikleri kampanyada 5 bin adet el ilanı ve çeşitli afişler hazırladıklarını belirten Şentaş, "Genel anlamıyla yaşanan her türlü şiddete karşı duran bir sendikayız. Sağlık alanında yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla ilçe genelinde böyle bir kampanyası başlattık" dedi.

-Siverek'te vatandaşların ATM talebi

Siverek'te vatandaşlar,  PTT şubesinde ikinci ATM'nin kurulması istiyor.

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (Sivil-Der) Başkanı Hasan Baydilli, yaptığı açıklamada PTT şubesindeki ATM'sin yetersiz kaldığın ve bu nedenle yoğunluk yaşandığını belirtti.

Vatandaşların ATM'de işlemlerin yapmak için uzun süre beklediğini ifade eden Baydilli, " Özellikle Şartlı Nakil Transferi( ŞNT) eğitim ödemelerinin yapıldığı  PTT şubelerinin önünde yoğunluk yaşanıyor. Yoğunluğu azaltmak amacıyla hak sahiplerine PTT banka kartı dağıtıldı. Merkez binasındaki  ATM yetersiz kalıyor. Dernek olarak PTT Genel Müdürlüğü dilekçe yazarak ilçenin değişik noktalarına yeni ATM'ler kurulmasını talep ettik" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement