Şanlıurfa'da Beşiktaş Futbol Seçmeleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Beşiktaş Futbol Seçmeleri Başlıyor

Şanlıurfa\'da Beşiktaş Futbol Seçmeleri Başlıyor

Beşiktaş Kulübü futbolcu seçmeleri 12-13 Ekim'de Şanlıurfa'da yapılacak. Seçmelere 2002, 2003, 2004 ve 2005 doğumlu genç yetenekler başvurabilecek.

11.10.2013 10:56

Beşiktaş Kulübü futbolcu seçmelerini Türkiye'de ilk olarak Şanlıurfa'da başlatıyor. Konu ile ilgili gençlere duyuru yapan kulüp, seçmelere katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu ile tesislerde yerini almasını istedi. Seçmeler 12 Ekim Cumartesi ve 13 Ekim Pazar günleri saat 08.00'de başlayacağı bildirildi.

Seçmelerin ilk ayağı olan 12-13 Ekim seçmelerinde başarılı olan yetenekli futbolcu adayları bir haftalık yetenek geliştirme programı dahilinde turnuvalar sonucunda BJK Fulya tesislerindeki çalışmalara iştirak ederek Beşiktaş'a kazandırılacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yaparak gençleri davet eden Beşiktaş Futbol okulu Teknik sorumlusu Selahattin Demir, "Yapmış olduğumuz çalışmalarla başta Beşiktaş olmak üzere Türkiye'deki bir çok kulübün yarışmacı gruplarına en fazla futbolcu kazandıran Şanlıurfa futbol okulumuza yeni kayıtlar almaya devam ediyoruz. Beşiktaş futbol okulunda yetişip Şanlıurfa spora kazandırdığımız futbolcularımız Bu hafta Elazığ spor A2 Karşısında geleceğin yıldızları olarak adından söz ettirmeleri Futbol okulumuzun Futbol eğitiminin doğru adresi olduğunu bir kez daha kanıtlamış ve başarılarımızın devam edeceğinin sinyallerini vererek Şanlıurfadaki potansiyel doğru işlenir ise Başarılı futbolcular daima Şanlıurfa'dan çıkacaktır.

Planlı programlı çalışmalarımızla Futbolu Beslemeye devam ediyoruz. Futbol artık Şanlıurfa'dan besleniyor. Futbola her yıl yeni değerler kazandırarak futbola değer katacağız" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Beşiktaş Futbol Seçmeleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement