Isparta Emniyet Müdürü Esnafla Huzur Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Isparta Emniyet Müdürü Esnafla Huzur Toplantısı Yaptı

Isparta Emniyet Müdürü Esnafla Huzur Toplantısı Yaptı

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, sanayi sitesi esnafıyla toplantı yaptı.

16.01.2014 20:13  Güncelleme: 20:44

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Sanayi Sitesi esnafıyla toplantı yaptı. Or, Isparta'nın hep güzellikleriyle anılan, yetiştirdiği devlet adamları ve güler yüzlü insanıyla marka bir şehir olduğunu, ilde güvenlik konusunda ciddi bir sıkıntı bulunmadığını ancak tedbiri de elden bırakmadıklarını söyledi.

Kurum müdürü olarak tüm zamanını makam odasında geçirmekten hoşlanmadığını, bu nedenle sokakta halkla iç içe bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Or, Valilik kararı ile ekonomik değeri yüksek işyerlerinin güvenlik kamerası takılması konusunda yapılan tebligata uyarak işyerlerine güvenlik kamerası taktıran sanayi esnafına teşekkür etti. Bu konunun suçların aydınlatılmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Or, Isparta' da suçların aydınlatılmasında polisin yüzde 86 gibi yüksek bir başarıya sahip olduğunu belirtti.

"Vatandaşı Rahatsız Eden Her şey Önceliğimizdir" prensibi ile çalıştıklarını belirten Or, vatandaşları dinleyerek onların görüş öneri ve isteklerini de dikkate alarak çözüm önerileri geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmasına on altı aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Or, soru cevap bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta Emniyet Müdürü Esnafla Huzur Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement