Samsun Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Samsun Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nin Başarısı

Samsun Otelcilik Turizm Meslek Lisesi\'nin Başarısı

Samsun - Atakum Otelcilik Turizm Meslek Lisesi, İstanbul'da yapılan "10.Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması"nda Türkiye birincisi oldu.

22.03.2012 19:09

Samsun - Atakum Otelcilik Turizm Meslek Lisesi, İstanbul'da yapılan "10. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması"nda Türkiye birincisi oldu.

Samsun-Atakum Otelcilik Turizm Meslek Lisesi, 15- 18 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen "10. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması"na katıldı. Lise düzeyindeki grup yarışmasına mutfak bölümü öğrencilerinden Metehan Ergin, Serdar Çavuşoğlu ve Cihan Karagöz okul adına katıldı. Türkiye'den 48 okul aynı gruptan yarışmaya katıldı. 90 dakikalık çalışma süresi içinde Samsun Otelcilik Turizm Meslek Lisesi en yüksek puanı alarak, altın madalyanın verilmediği yarışmada üç öğrenci gümüş madalya ve başarı belgesi kazandılar.

En iyi ekip çalışmasını yaptıkları için klasmanda en yüksek puanı alarak gruplarında Türkiye birincisi oldular. Okullarına birincilik kupası, madalya ve başarı belgesi getirdiler.

Okul Müdürü Selahaddin Yüksel, "Okulumuz tanıtımı adına kazanılan başarı çok değerlidir. Bütün öğrencilerimize örnek olacağı inancındayım. Sonraki yıllarda başarıların devam edeceğine inanıyor, öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenimiz Miyaser Aydın'a ve öğrencilerime teşekkür ediyor, kendilerini kutluyorum" dedi.

Atakum Kaymakamı Salim Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri kabul ederek başarılarından dolayı öğrencileri kutladılar ve teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement