Sami Sözat, Edremit'te Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sami Sözat, Edremit'te Partililerle Buluştu

Sami Sözat, Edremit\'te Partililerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, Edremit ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

15.01.2014 17:34

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, Edremit ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir ziyaret programına başlayan Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, Edremit ve çevresinde ziyaretlere başladı. Partisinin ilçe ve belde teşkilatlarıyla buluşan Sözat'a, eski Doğru Yol Partili (DYP) kişilerin de destek verdiği gözlendi. Sözat, beraberindeki, CHP İl Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, Akçay belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte CHP Edremit İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kalabalık bir partili gurup tarafından karşılanan Sami Sözat, yaptığı konuşmada, "Artık birlik ve beraberlik zamanı. Cumhuriyetin bekası söz konusu. Altı oklu bayrağımızı büyük şehirde ve tüm ilçelerimizde dalgalandıracağız. Bizler bu inançla yol açıktık. Kamil Saka başkanımız 26 yıldır görev yapan tecrübeli bir kişidir. Kamil Saka'nın da her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. CHP, önümüzdeki yerel seçimlerde Balıkesir'de tarih yazacak. Eski Doğru Yol Partisi'nin taraftarlarından da büyük destek görüyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz sürecek" dedi.

Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve beraberindekiler, basın toplantısının ardından semt pazarına giderek ziyaretlerde bulundu. Sözat ve beraberindekiler, daha sonra ilçeye bağlı köylere giderek kahvehane ziyaretlerine başladı.

(SŞ)

, - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sami Sözat, Edremit'te Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement