Salihli'de Milli Merkez Anayasa Forumu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Milli Merkez Anayasa Forumu Toplantısı

Salihli\'de Milli Merkez Anayasa Forumu Toplantısı

Manisa'nın Salihli ilçesinde "Milli Merkez Anayasa Forumu" toplantısı yapıldı.

20.04.2013 20:33

Manisa'nın Salihli ilçesinde "Milli Merkez Anayasa Forumu" toplantısı yapıldı.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen toplantıya, CHP Uşak Milletvekili Avukat Dilek Akagün Yılmaz, İstanbul Barosu Başkanı Doç Dr. Ümit Kocasakal, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkan Yardımcısı Erdem Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Salihli Şubesi, CHP Salihli İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Kadınları Salihli Şubesi, Eğitim-İş Salihli Temsilciliği, İşçi Partisi Salihli İlçe Teşkilatı, Türk Eğitim-Sen Salihli Temsilciliği, Türk Ocakları Salihli Şubesi ve Türkiye Gençlik Birliği'nin ortaklaşa tertiplediği paneli Milli Merkez Anayasa Forumu İzmir temsilcisi Avukat Erdoğan Özer yönetti. Tertip Komitesi Başkanı Hasan Bayık, Kuvayi Milliye ruhuyla tarihi bir daha yazma zamanının geldiğini söyledi.

Türkiye üzerinde emperyalizmin çok büyük bir organizasyonu olduğunu savunan CHP Uşak Milletvekili Avukat Dilek Akagün Yılmaz, "Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmayı hedeflemişler. Bizlerde ona karşı mücadele eden yurtsever, ulusalcı insanlar olarak onların karşısında dimdik duruyoruz. Artık bundan sonra bu mücadeleyi yaparken ölümü göze almamız lazım" dedi.

TGB Genel Başkan Yardımcısı Erdem Özdemir ise, "2012 ve 2013 yılları Türk devrim tarihi açısından önemliydi. Artık sistemin barikatlarını yıkma dönemindeyiz" dedi.

İstanbul Barosu Başkanı Doç Dr. Ümit Kocasakal ise, "Bir dönemin ünlü Brezilya dizisi olan 'Yalan Rüzgarı' şimdi Türkiye'de oynanıyor. Günümüzde işgaller artık tankla, topla, tüfekle, askerle olmuyor. Bu işgaller çok daha sinsi bir vaziyette zihinlerde yapılıyor. Benim ilk saplamam şudur ki Türkiye şu anda işgal altında bir ülkedir" dedi.

Panele CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Sungur, Altan Serpil, CHP ilçe Başkanı Mazlum Nurlu, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Milli Merkez Anayasa Forumu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement