Sakarya Milletvekili Yıldırım, Çubuk'ta - Son Dakika
Yerel

Sakarya Milletvekili Yıldırım, Çubuk'ta

Sakarya Milletvekili Yıldırım, Çubuk\'ta

Çubuk'u ziyaret eden Ak Parti Ankara il Koordinatörü Recep Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

31.12.2012 11:15  Güncelleme: 11:17

Çubuk'u ziyaret eden Sakarya Milletvekili ve Ak Parti Ankara il Koordinatörü Recep Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret eden Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, 2014 yerel seçimler öncesi Ankara'nın ilçelerini ziyaret ederek mevcut fotoğraflarını tespit ettiklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerle birlikte, milletvekilliği ve 3 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Yıldırım, tecrübelerini teşkilatları ile paylaştığını kaydetti. Ziyaretlerde halkın memnuniyeti ile teşkilat ve belediyelerin uyum içerisinde çalışıp çalışmadıklarını ölçtüklerini ifade eden Yıldırım, "Genel merkez olarak koordinasyon görevi yapıyoruz. Belediyelerimizin çalışmaları, teşkilatlarımızın çalışmaları, teşkilatımızın belediye ile olan ilişkileri ve halkımızın memnuniyetlerini ölçüyoruz. Bu günkü geliş nedenimiz, arkadaşlarla bir tanışma toplantısıdır. Bundan sonrada nasip olursa hem Çubuk'a hem de diğer ilçelerimize belirli vesilelerle geleceğiz. Halkın arasına gireceğiz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz" dedi.

Çubuk'un şehircik bakımından çok geliştiğini anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

"Daha önce Çubuk'a belediye başkanlığım zamanında bir sefer daha gelmiştim. Gerçekten de Çubuk çok değişmiş, çok gelişmiş. Hem hükümet, hem büyükşehir belediyesi, hem de yerel yönetim olarak önemli çalışmalar yapılmış. Geçmişten bugüne Çubuk'ta çok farklı ve kıyas edilemeyecek kadar gelişme olmuş. Teşkilatımızın ve belediyemizin uyum içinde olduğunu ve ilçeye hizmet yapılığını gördük. Çubuk Belediyesinin, büyükşehir belediyemiz,

genel hükümetimizin bütün bakanlıklarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve teşkilatla uyum içerisinde çalıştığını müşahide ettik.

Daha iyi hizmetler yapar ümidiyle arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Belediye başkanlık makamında yapılan toplantıya Recep Yıldırım'ın yanı sıra Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi, ilçe Başkanı Tuncay Acehan, il Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Milletvekili Yıldırım, Çubuk'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement