Şair Ümit Yaşar Oğuzcan Mersin'de Şiirleriyle Anıldı - Son Dakika
Yerel

Şair Ümit Yaşar Oğuzcan Mersin'de Şiirleriyle Anıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şair Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 38’inci ölüm yıl dönümünde anma etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Büyükşehir’in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Oğuzcan’ın en sevilen şiirlerini seslendirdi.

13.11.2022 13:28  Güncelleme: 13:34

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şair Ümit Yaşar Oğuzcan'ın 38'inci ölüm yıl dönümünde anma etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Büyükşehir'in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Oğuzcan'ın en sevilen şiirlerini seslendirdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi'nin Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi kapsamında çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen anma programında Oğuzcan'ın şiirlerini şair ve yazarlardan; Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras, eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise merhum şairi sahnede canlandırdı.

Etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Belediyesi personeli ve yurttaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı.

Şair Ümit Yaşar Oğuzcan Mersin\'de Şiirleriyle Anıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Şair Ümit Yaşar Oğuzcan Mersin'de Şiirleriyle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement