Şahinbeyli Kadınlara Çiçek ve Hediyeler Verildi - Son Dakika
Yerel

Şahinbeyli Kadınlara Çiçek ve Hediyeler Verildi

Şahinbeyli Kadınlara Çiçek ve Hediyeler Verildi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlarla buluştu.

07.03.2017 16:39

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlarla buluştu. Şahin, kadınlara çiçek ve hediyeler verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, 23. Dönem Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu, 24. Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve Şahinbey İlçesinde ikamet eden kadınlar katıldı.

"Gelecek kadınların ellerinde şekillenecek"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yılın her gününde kadınların hatırlanması gerektiğini belirterek, "Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun. Aslında her gün kadınlar ve anneler günü, yılda bir defa değil, hanımlarımızı ve annelerimizi yılın 365 günü unutmamamız gerekiyor. Onlar bizim her zaman destekçimiz ve yardımcımız. Onların sayesinde bu günlere gelebiliyoruz. Gelecek kadınların elinde şekillenecek. Çünkü şu anda okullarda eğitim gören öğrencilerin büyük çoğunluğu kız öğrencilerden oluşuyor. Sayın Bakanımız Fatma Şahin bu konuda yolu açtı. Hem Bakanlık yaptı hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor. Bu anlamda önümüzdeki dönemlerde İlçeler içinde bayan belediye başkan adayları bekliyoruz" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu düzenlenen toplantının ardından yemeğe katılan kadınlara karanfil ve hediye paketleri dağıttı. Öte yandan Şahinbey Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bazı etkinlikler düzenleyecek.

Öte yandan Şahinbey Belediyesi 8 Mart günü saat 10: 00'da Şahinbey Parkında sadece bayanların katıla bileceği spor etkinliğinin yanı sıra aynı gün saat 14: 00'da Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde Saz-ı Nisa Grubu Müzik Dinletisi ve Hatice Kübra Tongar (Her Kadın Bir Annedir) konulu bir söyleşi düzenleyecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbeyli Kadınlara Çiçek ve Hediyeler Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement