Şahinbey Belediye Güreşçisi Türkiye 1'ncisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Güreşçisi Türkiye 1'ncisi Oldu

Şahinbey Belediye Güreşçisi Türkiye 1\'ncisi Oldu

19-21 Şubat 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa’da 150 takım ve 468 sporcunun katıldığı Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçisi Veysel Sarıkurt, Türkiye Şampiyonu olurken, güreş takımı ise Türkiye 4’ncüsü oldu.

24.02.2014 11:47

19-21 Şubat 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa'da 150 takım ve 468 sporcunun katıldığı Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçisi Veysel Sarıkurt, Türkiye Şampiyonu olurken, güreş takımı ise Türkiye 4'ncüsü oldu.

GAP Arena Spor Salonu'nda 4 gün süren şampiyonada Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı'ndan 50 kiloda Veysel Sarıkurt Türkiye şampiyonu olurken, 55 kiloda Ekrem Öztürk ve 60 kiloda Ali Kasım Taşdemir ise 3'ncü oldu. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı ise Türkiye 4'ncüsü oldu.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Antrenör ve sporcularımı tebrik ediyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak güreş takımımız başarıya dönüşmesi bizleri mutlu ediyor. Bugüne kadar destek olduğumuz gibi bundan böylede güreş takımımıza desteklerimiz devam edecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Güreşçisi Türkiye 1'ncisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement