Şahinbey Ampute Takımı Adana'dan 3 Puanla Döndü - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Ampute Takımı Adana'dan 3 Puanla Döndü

Şahinbey Ampute Takımı Adana\'dan 3 Puanla Döndü

Türkiye Ampute Futbol 1’nci ligi kırmızı grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Adana Ampute Takımı’nı yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.

07.04.2014 10:59

Türkiye Ampute Futbol 1'nci ligi kırmızı grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Adana Ampute Takımı'nı yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.

Adana Gündüz Tekin Onay sahasında oynanan maçta Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımı, Adana Ampute Takımı'nı Ali Molon 2, Ali Haydar Özer 2, Mehmet Arıkan, İbrahim Kartal ve Cihan Acar'ın golü ile 0-8 yenerek deplasmandan 3 puanla döndü.

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Ampute Futbol takımı Antrenörü Ökkeş Böke, "Ligin bitimine 1 hafta kala gruplara çıkma hakkını kazanmanın mutluluğu sporcularımızın gözlerinden okunuyor. İnşallah gruplardan da gülen takım biz oluruz. Süper lige çıkıp, verdiğimiz sözün arkasında olacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoglu'na kupayı getireceğiz. Ben ve sporcularım Kulüp Başkanımız Mehmet Demirbaş, Yönetim kurulu üyelerine ve destek veren tüm taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Ampute Takımı Adana'dan 3 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement