Şahin'den Tribün Sözü - Son Dakika
Yerel

Şahin'den Tribün Sözü

Şahin\'den Tribün Sözü

Karabük'ün Yenice ilçesinde yapılan '20.Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında Yenice ilçesinde yapılan çevre yolu, Uzunkum-Karakırıklar mahalle yol asfaltı, sentetik çim saha, halı saha ve spor tesisleri törenle hizmete"...

19.08.2013 18:35

Karabük'ün Yenice ilçesinde yapılan '20. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında Yenice ilçesinde yapılan çevre yolu, Uzunkum-Karakırıklar mahalle yol asfaltı, sentetik çim saha, halı saha ve spor tesisleri törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti eski Milletvekili Cumhur Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çevre yolunun açılışında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice ilçesine bu hizmetlerin AK Parti sayesinde geldiğini belirterek, "Bu hizmetleri ilçemize kazandıran sayın büyüklerimize huzurunuz da teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ise konuşmasında, Yenice çevre yolunun Yenice trafiğini rahatlattığını, yakın bir zaman da da Karabük'e bir çevre yolu yapılacağı müjdesini vererek, "Sadece çevre yolu değil artık Karabük Üniversitesinde açılan Sivil Havacılık Yüksek okulu için bir hava alanı da yapılacak. Bu konudaki izin çalışmaları son haddine geldi" dedi.

Buradaki açılışın ardından Şahin ve beraberindekiler yürüyerek asfaltlanan Karakırıklar mahalle yolu açılışına geçti. Yol hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Karakırıklar mahallesi halkının nihayet asfalt ve düzgün bir yola kavuştuğunu dile getirdi. Çaylı, bu yıl içinde 10 bin ton asfalt dökeceklerini de söyledi.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra birkaç ay önce hizmete giren Yenice sentetik çim futbol sahası, halı saha ve spor tesisleri hizmete açılışını yaptı.

Tören de bir konuşma yapan eski Milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak ise kendisini artık bir Karabüklü olarak gördüğünü, Yenice deki bu tesisler de yeni Tanju Çolaklar yetiştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ise Karabük'ün her alanda geliştiğini ve vatandaşların bu sayede geleceğe güvenle baktığını ifade ederek, "Seçim çalışmalarımız sırasında buraya sentetik çim saha yapacağımıza dair söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Avrupa gol kralımız Tanju Çolak ve eski milli futbolcu arkadaşları açılış için buraya gelerek bize destek verdi. Bu tesislerde gençlerimiz yetişecek. Gençlerimiz çalışma imkanı bulup ülkemizi dünyaya temsil edecek " dedi.

Şahin, bu güzel sahaya tribünlerin yakışmadığını da söyleyerek, Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin'den buraya yeni bir tribün yapılmasını istedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Teknik Direktörlüğünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yaptığı eski milli futbolcular Tanju Çolak, Savaş Demiral ve Erdi Demir ile Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar ve Karabük Vali Yardımcısı Tarkan Keskin'in forma giydiği şöhretler takımı ile Teknik Direktörlüğünü AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci'nin yaptığı Yeniceli vatandaşların oluşturduğu Yenicespor takımı ile gösteri maçı yaptı. Maçı Şöhretler karması 5-3 kazandı.

Maçtan sonra Tanju Çolak gösteri maçında 2 gol attığı ve Avrupa gol kralı olduğu dönemde aldığını belirttiği altın kramponları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e hediye etti. Şahin ise bunun kendisi için çok büyük bir onur olduğunu, kramponları Yenice Belediyesinin en güzel yerinde muhafaza edeceklerini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin'den Tribün Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement