Sağlık-Sen'den Vali Ünlüer'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen'den Vali Ünlüer'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık-Sen\'den Vali Ünlüer\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık-Sen Bayburt Şube Yönetim Kurulu yeni atanan Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer'i ziyaret etti.

05.09.2013 18:49

Sağlık-Sen Bayburt Şube Yönetim Kurulu yeni atanan Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer'i ziyaret etti.

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, Türkiye genelinde 200 bine yakın üyesi ve Bayburt yerelinde ise çalışanın yüzde 98'ine tekabül eden 705 üyesiyle her zaman milletin hayrına yapılacak çalışmaların destekçisi olduklarını söyledi. Lökoğlu, "Bayburt'un en büyük sendikası olarak Bayburt için yapılacak her türlü hayırlı çalışma içinde yer almak için hazırız. Biz her daim kamu çalışanlarının haklarını savunan bir sendika olduk. Bu yüzden kamu çalışanları ilimizde ve genelde bizi en yetkili sendika yaptı. Yeni görevinde de Bayburt için başarılı çalışmalara imza atmak için valimizle sık sık bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Sağlık-Sen ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ünlüer ise, "Çalışmalarınızı her zaman yakından takip edeceğim. Sağlık-Sen'in başarılı bir sendika olduğunu biliyorum. Hayırlı çalışmalarda öncü bir sendika olan Memur-Sen ve iş kollarıyla ile başarılı işlere imza atacağımızdan hiç kuşkum yok. Sağlı-Sen ve diğer STK'lar ile her daim istişare içerisinde olacağız" dedi.

Tek amaçlarının Bayburt'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Vali Ünlüer, Sağlık-Sen Bayburt Şube Yönetiminin ziyaretinden memnun olduğunu dile getirdi. Ziyarete Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, Başkan Yardımcıları İbrahim Kurt, İlhami Altuntaş, Ahmet Alptekin Baki,Elif Odabaşı, Eda Şara,Halk Sağlığı Destek Hizmetler Şefi Lütfi Kaymak katıldı. Vali Ünlüer Sağlık-Sen üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen'den Vali Ünlüer'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement