Sağlık Çalışanlarından Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık Çalışanlarından Başkan Ergün'e Ziyaret

Sağlık Çalışanlarından Başkan Ergün\'e Ziyaret

Manisa Belediyesi'nde görev yapan sağlık çalışanları "Tıp Haftası" dolayısıyla Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

15.03.2013 17:27

Manisa Belediyesi'nde görev yapan sağlık çalışanları "Tıp Haftası" dolayısıyla Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Ziyarete Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, Veteriner İşleri Müdürü Halil Erşahin ile huzurevinde görevli hemşireler Dilek Yenener ve Özlem Ergin Çin'i katıldı. Müdürlük olarak her zaman destek gördüklerini ifade eden Akkaya, "Öncelikle Tıp Günü dolayısıyla belediyemizin sağlık çalışanlarını makamımızda kabul edip onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Bizler 24 saat telefonları açık bir şekilde kurumumuz olan belediyemizin ve hizmet ettiğimiz kitlenin istekleri doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bağlı bulunduğumuz müdürlüğümüzle uyum içerisinde sağlık hizmetlerimizi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Akkaya, 2011 yılında ilaç alımları ile ilgili şikayetlere de değinerek, bu konuda Başkan Ergün'den destek gördüklerini söyledi. Akkaya konuşmasına şu şekilde devam etti: "Hakkımızda yapılan şikayetlerde isteyen istediği yere gitsin dediniz. Gerçekten de gittiler. Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve Kamu İhale Kurumu kurumu inceleme yaptılar. Hepsi de dosyalarımızı teşekkür ederek iade ettiler. Bu konuda diğer arkadaşlarımızın arkasında durduğunuz gibi durdunuz. Bizlerden desteklerinizi esirgemiyorsunuz. Bu anlamda da sizlere teşekkür ediyoruz."

SON TEKNOLOJİYLE SİVRİ SİNEK MÜCADELESİ

Sağlık Müdürlüğü ekipman ihtiyacının Başkan Ergün'ün oluruyla kısa süre içerisinde karşılandığını belirten Sağlık İşleri Müdürü Ekrem Akkaya, sivri sinekle mücadele konusunda da yeni makinelerde daha etkin bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Akkaya, şöyle konuştu, "Hem kendim hem de diğer arkadaşlarımızla ilgili kamu sağlığı adına tüm taleplerimizin değerlendirildiğini memnuniyetle görüyorum. En son Eylül ayında onayını verdiğiniz sıtma ve sivrisinek mücadelesinde kullanılmak üzere alınan pülverizatörler bünyemize katıldı. Sizler tek kalemde bir tane talep etmemize rağmen iki tane alın dediniz. Onun ötesinde Dünya Sağlık Örgütü'nün belirlediği ürünleri talep ediyoruz ve bunlar yerine getiriliyor."

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önemli olanın vatandaşları mutlu edecek hizmetleri yapmak olduğunu söyledi. Bulundukları makamların hizmet makamı olduğunu belirten Başkan Ergün, "Görevinizi en iyi şekilde ifa ettiğinizi biliyoruz. Önemli olan arkamızdan laf söyletmeden görevlerimizi en iyi şekilde tamamlamaktır. Elbette inandığımız doğruların arkasında durmaya, prosedürleri uygulamaya devam edeceğiz. Belediyenin dimdik ayakta, hizmetlerimizin tüm hızıyla devam ettiğini belirmek isterim.

Allah nasip ederse sağlığımız elverdiği sürece de görevimizi yerine getirecek, hizmetlerimizi yapacağız. Sizlerin de 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, tüm çalışanlarını tebrik eder ve görevlerinizde başarılar dilerim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Çalışanlarından Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement