Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Kutlama Programı - Son Dakika
Yerel

Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Kutlama Programı

Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi\'nden Kutlama Programı

Eskişehir Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir kutlama programı düzenledi.
Şöförler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa, 550 öğrenci ile birlikte geçmişte okulda görev...

30.11.2013 16:57

Eskişehir Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir kutlama programı düzenledi.

Şöförler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa, 550 öğrenci ile birlikte geçmişte okulda görev yapan 40 öğretmen ve mevcut 50 öğretmenın yanı sıra veliler de katıldı. Yaklaşık 700 kişinin katılımı ile yapılan programda konuşan Okul Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı, "Okulumuza ve öğrencilerimizin yetiştirilmesine emek veren mevcut ve geçmişte okulumuzda görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Okulumuz Türkiye'de en yüksek SBS puanı ile öğrenci alan Anadolu Teknik Lisesi haline gelmiştir. Amacımız, öğrencilerimizi iş hayatına ve üniversiteye en iyi biçimde hazırlamaktır. Son üç yılda yaptığımız çalışmalar ve katsayı engelinin ortadan kalkmasıyla mezunlarımızın 4 yıllık fakültelere yerleşme oranı yüzde 300 artmıştır. Bu başarının gelecek yıllarda artarak devam edeceğine inanıyorum. Okulun ve öğrencilerimizin başarısı için çaba gösteren başta öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düğün Salonu'nda konuklara pasta ve çeşitli içecekler ikram edildi. İki sanatçının sahne aldığı programda öğrenciler, öğretmenler ve veliler doyasıya eğlendiler.

Kutlama programına verdikleri destek dolayısıyla Okul Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı ve okul öğretmenleri, Şoförler Odası Başkanı Suat Er'e ve diğer yöneticilere teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Kutlama Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement