Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Jirinovski, Yarın Ankara'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Jirinovski, Yarın Ankara'ya Geliyor

Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Jirinovski, Yarın Ankara\'ya Geliyor

Rusya Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Vladimir Jirinovski ve beraberindeki bazı milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak yarın Ankara’ya gelecek.

21.11.2016 13:41

Rusya Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Vladimir Jirinovski ve beraberindeki bazı milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak yarın Ankara'ya gelecek.

Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında son dönemde artarak gelişen ilişkilere katkı sağlamak amacıyla, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Vliladimir Jirinovski'yi Ankara'ya davet etme kararı almıştı. Kararın iletilmesinden sonra, davete olumlu cevap veren Jirinovski, Ankara'ya 3 günlük ziyarette bulunacağını bildirdi.

Jirinovski ve beraberindeki milletvekilleri, ilk resmi temaslarını yarın saat 15.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i makamında ziyaret ederek gerçekleştirecek. Jirinovski ve beraberindeki heyet, yarın Başkan Melih Gökçek'le görüştükten sonra, Ankara'da bulunduğu sürece çeşitli temasların yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin proje alanlarını da gezecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Jirinovski, Yarın Ankara'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement