Rumeliler Derneği'nde Salim Kaplan Dönemi - Son Dakika
Yerel

Rumeliler Derneği'nde Salim Kaplan Dönemi

Rumeliler Derneği\'nde Salim Kaplan Dönemi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1974 yılından beri faaliyette bulunan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başına Selim Kaplan getirildi.

05.03.2012 16:38

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1974 yılından beri faaliyette bulunan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başına Selim Kaplan getirildi.

Derneğin olağan genel kurulunda iki liste yarıştı. Derneğin 411 üyesinden kongreye katılan 367 üye, başkan adayları Salim Kaplan ve Cem Çevikkul'un listeleri için oy kullandı. Bir oy geçersiz sayıldı. Geçerli

366 oyun 224'ünü alan eski DYP İnegöl ilçe başkanlarından Salim Kaplan, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür Derneği başkanlığına seçildi.

Bir düğün salonunda yapılan kongreye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, eski Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çeşitli siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Derneğin eski başkanı Fatih Saman, 2 yıl önce yine bu salonda yönetime geldiklerini belirterek, "Ben ve yönetici arkadaşlarım derneğimizin geleneksel faaliyetleri ile beraber daha birçok farklı faaliyete de imza attık. Temennimiz, gerek Mitroviça iftar çadırı olsun, gerekse buna benzer diğer faaliyetlerin gelenekselleştirilmesidir. Görev süremiz zarfında bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Seçilecek olan yeni yönetime de görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Yeni başkan Salim Kaplan, kongreye 367 üyenin iştirak ettiğini ifade ederek, "Ben de bir Rumeli çocuğuyum. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte huzurunuza çıkıyoruz. Sizlere hizmet etmek için bu göreve takip olduk. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rumeliler Derneği'nde Salim Kaplan Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement