Reyhanlı'da Muhtarlardan "Kardeşlik" Mesajı - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'da Muhtarlardan "Kardeşlik" Mesajı

Reyhanlı\'da Muhtarlardan "Kardeşlik" Mesajı

Hatay Muhtarlar Derneği, Reyhanlı ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

12.11.2013 12:41  Güncelleme: 12:42

Hatay Muhtarlar Derneği, Reyhanlı ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

Reyhanlı Muhtarlar Derneğinin düzenlediği etkinliğe, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Kaymakam Yusuf Güler, Garnizon Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaz, Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan ile Hatay Muhtarlar Derneği, Reyhanlı ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Hatay'ın Büyükşehir olmasının ardından Reyhanlı ilçesindeki köylerin mahalle olacağını söyleyen Şanverdi, "Reyhanlı ilçemizi daha güzel, modern yaşanılabilir, sosyal anlamda da yaşanabilir yapmak için muhtarlarımızla çalışmalar yapmaktayız, bu muhtarlık işi gönül işidir, halk için hizmet işidir emeklerinizden dolayı Reyhanlı Belediye başkanı olarak sizlere teşekkür ederim" dedi.

Huzurlu ve mutlu Hatay için köy, mahalle muhtarı ile tüm emniyet yetkilileriyle ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Antakya Belediye Başkanı Lüftü Savaş, "Siyaset hayatın bir parçasıdır, bir araya gelişimiz ile birliğimizi, kardeşliğimizi ve kaynaşmamızın pekişeceğine inanıyorum, bu etkinlikleri sıklıkla devam ettirelim" ifadesini kullandı.

Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler da yaptığı konuşmada, "Yapılan bu toplantı, birlik ve beraberlik yemeğinde katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, düzenlenen bu yemek organizasyonuna tüm mahalle ve köy muhtarlarımız katıldı teşekkür ederim güzel oldu" dedi.

Yemek sonrası, muhtarlar adına konuşan Değirmenkaşı Mahallesi muhtarı Ahmet Salman Yumuşak, "İlçemizde birlik ve beraberliğin oluşmasında biz muhtarlar olarak elimizden geldiğince çalışmalarımızı yürütmekteyiz, Reyhanlı'da huzur ve kardeşlik bağlarımız dün olduğu kadar bugün ve yarın da olacaktır" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'da Muhtarlardan 'Kardeşlik' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement