Rektör Adayı Çoban Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Rektör Adayı Çoban Projelerini Anlattı

Rektör Adayı Çoban Projelerini Anlattı

Batman Üniversitesi Rektör adayı Prof.Dr. Hakan Çoban, 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi için aday olacağını belirtti.

29.05.2016 13:33

Hakan Çoban, projelerini anlattı

26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan Batman Üniversitesi rektörlük seçimi için adaylığını açıklayan Prof.Dr.Hakan Çoban, basın mensuplarına projelerini anlattı.

Beraberinde Do.Dr.Şahnaz Tigret, Doç.Dr. Abdülkadir Levent, Yrd.Doç.Dr. Hamza Şimşek ve Yrd.Doç.Dr. Ahmet İlyas ile gazetecilerle bir araya gelen Rektör Adayı Prof.Dr.Hakan Çoban, amacının; Batman Üniversitesini daha ileriye götürmek, projeleri, vizyonu ve misyonu ile sembol bir üniversite haline getirmek olduğunu söyledi. Üniversite'nin son birkaç yıldır akademik kadro sayısı ile atağa geçtiğini ifade eden Çoban, 2012 yılında geldiği Batman Üniversitesinde Mimarlık-Mühendislik Fakültesine 4 bölümün daha açılması, alt yapı ve sisteminin oluşturulmasında gayretlerinin olduğunu söyledi.

"TEMEL POLİTİKA ÇAĞDAŞLIK VE BİLİMSELLİK"

Çoban, Batman Üniversitesinin eğitime, bilim, kültür ve sanata, spor hatta iş dünyasına dahi rehberlik yapabilecek çağdaş, bilimselliğe öne veren, toplumun ve piyasanın ihtiyaçlarına cevap verebilen, merkezi hükümetten yerel yönetime, sivil dinamiklerden meslek odalarına kadar tüm platformlarla bütünleşme gibi temel politika hedeflerini belirleyeceğini söyledi.

Prof.Dr. Çoban "yönetim ve ekip ruhu ile her zaman istişare halinde hem Batmanı, hem üniversitemizi ve hem de bölgemizi Türkiye ve dünyada tanıtabilecek ruha sahip olacağız" dedi. Çoban ayrıca, Akademik personele, eğitim ve öğretime, idari personel, öğrenciler, toplumsal ve büyümeye ilişkin hedef ve politikalar üzerine ciddi projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rektör Adayı Çoban Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement