Rektör Adayı Çoban: Batman Üniversitesi Araştırma Ve Bilim Üssü Olacak - Son Dakika
Yerel

Rektör Adayı Çoban: Batman Üniversitesi Araştırma Ve Bilim Üssü Olacak

Rektör Adayı Çoban: Batman Üniversitesi Araştırma Ve Bilim Üssü Olacak

Batman Üniversitesi Rektör Adayı Prof.Dr.Hakan Çoban, Batman Üniversitesinin önemli araştırma merkezi haline gelecek projelere imza atacaklarını belirtti.

10.06.2016 15:54

Rektör adayı Çoban: Önemli projelerimiz var

Batman Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Hakan Çoban, Batman Üniversitesinin tüm bölgeye hitap edecek bir konumda olduğunu belirterek "Üniversiteyi şehirle bütünleştirecek ve özellikle bölgeyi araştırma üssü yapacak projelerimiz var" dedi.

Prof. Dr. Hakan Çoban, rektörlük seçimi ile ilgili çalışma ve görüşmelere devam ettiklerini belirterek Batman Üniversitenin kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerinden eğitim ve bilim çalışmalarına kadar bölgenin lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

"HEM ÜNİVERSİTEMİZ VE HEM DE BATMANIMIZ BÜYÜYECEK"

Tüm etkinliklere halkı, sivil dinamikleri ve toplumun farklı katmanlarını dahil etmek istediklerini ifade eden Çoban "öncelikle üniversitemizin akademik kadrosunu güçlendirecek, sosyal donatılar ve farklı projelerle üniversitemizi cazip hale getirecek, bilim insanlarına sempozyum ve konferans imkanları tanıyacak, burada kurulacak araştırma enstitüleri ile Batman Üniversitesini bilimsel araştırma merkezi haline getirecek bir dizi projelerimiz var. Batman Üniversitesi ve Batmanın konumu buna çok müsait ve bunu da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ben ve ekibim, Üniversitemizi kısa zamanda en iyi seviyeye getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rektör Adayı Çoban: Batman Üniversitesi Araştırma Ve Bilim Üssü Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement