Recep Barut, Potansiyel İşkadınları Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Recep Barut, Potansiyel İşkadınları Fuarı'nda

Recep Barut, Potansiyel İşkadınları Fuarı\'nda

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından gerçekleştirilen Potansiyel İş Kadınları Fuarı’nı ziyaret etti.

03.03.2014 16:06

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından gerçekleştirilen Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nı ziyaret etti.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, MASİAD Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından bu sene 5'ncisi düzenlenen Potansiyel İşkadınları Fuarı'nı ziyaret etti. MASİAD Başkanı Turgay Akar, tarafından karşılanan Recep Barut'a fuar hakkında bilgi verildi. Ziyarette standları tek tek gezen Barut'a ev hanımları büyük ilgi gösterdi. Ev hanımlarının ürettikleri ürünleri satabilecek bir yere sahip olması gerektiğini ifade eden Barut, "Sizler, bu şekilde yılda bir defa değil, her gün satış yapabileceğiniz sabit bir yerde olmalısınız. İnşallah bu konuda gerekli çalışmayı yapacağız" dedi.

Manavgatlı yerel bir firma tarafından üretilen harnup (keçiboynuzu) standını da gezen Recep Barut, ilk defa üretilen harnup lokumunun tadına baktı. Manavgat'ta bu şekilde katma değeri yüksek ürünlerin marka olarak satışa sunulmasının önemli olduğunu ifade eden Barut, firma yetkililerini tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Barut, Potansiyel İşkadınları Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement