Isparta'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Isparta\'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve beyaz baston dağıttı.

27.11.2013 15:52  Güncelleme: 15:55

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve beyaz baston dağıtıldı.

IYAŞ Park AVM'de düzenlenen törene Vali Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükür Başdeğirmen, Esnaf Odaları Başkan Vekili Ahmet Tural, daire müdürleri ve iş adamları katıldı.

Isparta Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er törende yaptığı konuşmada, "Kurumlarımızın engellilere ne kadar değer verdiğini, onların sorunlarına ne kadar sahip çıktığını görmekten çok mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bizlerin sorunları, sizlerin sorunları.Kimse 'Engelliden bana ne?' diyemez. Bu ülkemizin sorunudur. Engellilik istenilen bir şey değil ama hepimizin karşılaşabileceği bir durum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ise toplum içinde engelli vatandaşların haklardan yeterince faydalanmalarının devletin en büyük hedeflerinden olduğunu belirtti.

Vali Vahdettin Özkan da "Engelli vatandaşlara yönelik duyarlılık oluşturulması açısından önemli bir faaliyet. Engelli vatandaşların ihtiyaçları hükümetimiz tarafından birinci derecede incelenmektedir. Emniyet teşkilatımızda engelli vatandaşlarımızın hissiyatını paylaşıyor. Onların ihtiyaçların gündeme taşımak için diğer kamu kurumlarını ekstra faaliyetler yaparak örnek olmaları önemli. Engellilerin de kendilerini engelli olarak görmemeleri gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından 20 yürüme engelliye tekerlekli sandalye, 30 görme engelliye de beyaz baston dağıtıldı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement