Polis Teşkilatı 169. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatı 169. Yılını Kutluyor

Polis Teşkilatı 169. Yılını Kutluyor

Polis Teşkilatı Kuruluşunun 169. yıl kutlamaları için Cacabey meydanında bir araya geldi.

10.04.2014 12:27

Polis Teşkilatı Kuruluşunun 169. yıl kutlamaları için Cacabey meydanında bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, 'Emniyet Teşkilatı huzur ve güvenin vazgeçilmez temsilcisidir' dedi.

Cacabey meydanında yapılan kutlamalar İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay'ın konuşması ile başladı.

İncebay, "Huzur ortamının sağlanması görevin sağlıklı yürütülmesine bağlıdır. Polis vatandaşa hizmet kapısıdır. Hizmetlerin başarıya ulaşması için vatandaşın da polise yardımcı olması gerekmektedir. 2013 yılı içerisinde sizlerin desteğini almak suç ve suçluya karşı önlem almak adına Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü üç farklı projeyi hayata geçirmiştir. Kırşehir'de 40 bin kişi ile görüşerek bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunulmuştur.

Güvenlik hizmeti vatandaşa sunulması gereken en önemli temel haklardandır. Huzur ve asayişi temin etmek en önemli görev ilkemizdir. Görevi yaparken empati yapmak sorumluluklarımızın idraki ve devletin polisi olduğumuz ilkemiz içerisinde hukuk kurallarını uygulamak en önemli görevlerimizdendir" şeklinde konuştu.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ise konuşmasında, polisin huzur ve güven teminatı olduğunu belirtti.

Program halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin tören geçişi yapması ile son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatı 169. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement