Piriştina: "Ceketimi Koysam Kazanırım Diyenleri Sandığa Gömeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Piriştina: "Ceketimi Koysam Kazanırım Diyenleri Sandığa Gömeceğiz"

Piriştina: "Ceketimi Koysam Kazanırım Diyenleri Sandığa Gömeceğiz"

CHP Buca Adayı Levent Piriştina’nın Buca Koop Seçim Ofisi açılışı, mitinge dönüştü.

20.03.2014 10:54

CHP Buca Adayı Levent Piriştina'nın Buca Koop Seçim Ofisi açılışı, mitinge dönüştü. Açılış öncesi AK Parti Hükümetİ karşıtı sloganlar atılırken bölge sakinleri genç başkan adayını bağrına bastı.

Seçim ofisi yakınında kurulan platform üzerinde konuşan Piriştina, partisine ve kendisine sahip çıkan Buca Koop sakinlerine teşekkür ederek, "30 Mart öncesi en güzel mesajı siz verdiniz. Bu meydanı dolduran ve balkonlarından bizi selamlayan Buca Koop sakinleri, ülkeyi soyanlara ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterdiniz. Biz Başbakan'dan değil, halktan talimat alırız. Sizlerden talimat alırız. 'Ceketimi koysam kazanırım' diyenleri ve 15 yıl bu ilçede görev yapmasına rağmen imar ve benzeri sorunları çözmeyenleri bu seçimde desteğinizle sandığa gömeceğiz. Ayrıca 14 yaşında bir çocuğa terorist benzetmesi yapıp, annesini yuhalatanlara da gerekli yanıtı 30 Mart'ta vereceğiz" diyerek, rakibi AK Parti adayı Cemil Şeboy'a göndermede bulundu. Piriştina daha sonra CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Piriştina, daha sonra Çamlıpınar Mahallesi'nde kahve toplantısına katıldı. Ancak mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi nedeniyle kahve toplantısı da mini bir açık hava mitingine dönüştü. Kahve önünde toplanan yaklaşık 500 vatandaşa seslenen Piriştina, "Buca'mızın güneyinde kalan Gediz, Göksu, Mustafa Kemal ve Çamlıpınar gibi 'ova' adıyla anılan mahallelere daha çok hizmet etmek üzere yola çıktık. 'Kent merkezinde ne varsa ovada da olacak' hedefiyle yürüyoruz. Bu yürüyüşümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piriştina: 'Ceketimi Koysam Kazanırım Diyenleri Sandığa Gömeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement