Pekgüzel: "Sorunları Biliyorum, Çözmeye Geliyorum" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Sorunları Biliyorum, Çözmeye Geliyorum"

Pekgüzel: "Sorunları Biliyorum, Çözmeye Geliyorum"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi yoğun bir çalışma programı takip ederek, “sıkılmadık el, girilmedik ev” bırakmama kararlılığıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

05.03.2014 12:46

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi yoğun bir çalışma programı takip ederek, "sıkılmadık el, girilmedik ev" bırakmama kararlılığıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Doğma büyüme Aydınlı olduğunu belirten Yalçın Pekgüzel, yaptığı esnaf ziyaretleri sırasında, "Sorunları biliyorum, çözmeye geliyorum" dedi.

Salı Pazarı esnafıyla sohbet ederek güne başlayan Pekgüzel, daha sonra Sarraflar ve Sevgi Yolu esnaf ziyaretleriyle programını sürdürdü. Esnafla keyifli görüşmeler yapan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel, girdiği dükkanlarda gördüğü samimiyet ve sıcak ilgiyle moral buldu.

Vatandaşın destek ve dualarını beklediğini dile getiren Pekgüzel, "Benim hayalim güzel, güçlü ve güvenli bir Aydın oluşturabilmek. Ben Aydın'ın bir evladı olarak ve mesleğim gereği birebir yaşayarak bu şehrin sorunlarını biliyorum. Az kaldı, çözmeye geliyorum" diye konuştu. Pekgüzel, esnaftan gelen talep üzerine zaman zaman hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Sorunları Biliyorum, Çözmeye Geliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement