Pekgüzel'den Belediye Personeline Güvence - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel'den Belediye Personeline Güvence

Pekgüzel\'den Belediye Personeline Güvence

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçilmesi halinde belediye personelini değiştirmeyeceğini belirtti.

14.03.2014 09:18

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçilmesi halinde belediye personelini değiştirmeyeceğini belirtti.

AK Parti Efeler Belediye Başkanı Yalçın Pekgüzel, seçim yaklaştıkça belediyede çalışan personel üzerinden polemik yapıldığına dikkat çekerek, "Ben Aydın'ın çocuğuyum. Buradaki herkes benim eşim dostum; yabancım değil. Belediye Başkanlığı ayrıştırma değil, birleştirme makamıdır. Herkesin başkanı olmaya geliyorum. Kimse merak etmesin; belediye başkanı olduğumda herkes işinde, makamında kalacak" dedi.

Belediye başkanlığıyla ilgili ciddi projeler geliştirerek seçim çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Yalçın Pekgüzel, "Projelerimin içinde belediyedeki hizmetlerimizin kalitesi ve içeriği ayrı bir başlık olarak yer alıyor. İşini doğru yapan personel başımın tacıdır" şeklinde konuştu.

"KENTİ, KENTLİYLE KALKINDIRACAĞIM"

"Aydın'ı kenti bilen insanların yönetmesine taraftarım. Bu nedenle seçilirsem belediye başkan yardımcılarımı Aydın insanından seçeceğim. Kentin imarını da Aydınlılar'la yapmak istiyorum. Benim Aydınlı tanımım; Aydın'da yaşayan, işi gücü Aydın'da olan insandır. Buralı insan, buranın sıkıntılarını da bilir, memnuniyet duyacağı hizmetlerini de bilir. Bize hizmet verecek müteahhitlerin de Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı firmalardan olmasını arzu ediyorum" diyen Yalçın Pekgüzel, kenti kentliyle kalkındıracağını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel'den Belediye Personeline Güvence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement