PEKAY Derneğinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

PEKAY Derneğinden Huzurevine Ziyaret

PEKAY Derneğinden Huzurevine Ziyaret

PEKAY Bilecik Şubesi yöneticileri, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Bilecik Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

09.04.2014 15:49  Güncelleme: 15:46

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Bilecik Şubesi yöneticileri, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Bilecik Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevindeki yaşlıların, kozmetik firması sahibi Şenay Tüzün' ün katkıları ve Bilecik'teki kuaför sahipleri tarafından gönüllü olarak saç bakımları yapıldı. Huzurevinde kalan bayanlar böyle bir ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve kendilerine moral olduğunu ifade ettiler..

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle PEKAY Derneği Bilecik Şube Başkanı Munise Özüdoğru ve beraberindeki dernek üyeleri tarafından ziyaret edilen Huzurevi yaşlılarımızla sohbetler edilerek çeşitli hediyeler veridi. Ayrıca Bilecik'in Pelitözü köyünde açılışı yapılan Köy Kütüphanesi, dernek üyeleri Ayşegül Akca ve Ayşenur Yılmaz tarafından ziyaret edildiği, dernek tarafından alınan 60 adet kitap bu kütüphaneye hediye edildiği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PEKAY Derneğinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement