Pazarlar'da, Minik Öğrencilere Erozyon Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da, Minik Öğrencilere Erozyon Anlatıldı

Pazarlar\'da, Minik Öğrencilere Erozyon Anlatıldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde "Toprak ve Toprak Erozyonu" Konulu seminer ile minik öğrenciler toprağın ve orman varlıklarının korunması konusunda bilgilendirildi.
TEMA Vakfı Pazarlar Gönüllü Sorumlusu tarafından organize edilen "Toprak ve"...

11.11.2013 11:50

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde "Toprak ve Toprak Erozyonu" Konulu seminer ile minik öğrenciler toprağın ve orman varlıklarının korunması konusunda bilgilendirildi.

TEMA Vakfı Pazarlar Gönüllü Sorumlusu tarafından organize edilen "Toprak ve Toprak Erozyonu" konulu seminer ile minik öğrenciler toprağın ve orman varlıklarının korunması konusunda bilgilendirildi.

Pazarlar Anaokulu Salonunda düzenlenen seminere, TEMA Vakfı Pazarlar İlçesi Gönüllü sorumlusu Hakkı Yıldız, Simav İlçesi Gönüllü sorumlusu Ömer Önder, Pazarlar Anaokulu Müdürü Elif Kafalı, anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Anaokulu salonunda gerçekleştirilen etkinlikte TEMA Vakfı Simav Gönüllü sorumlusu Ömer Önder tarafından bilgilendirme yapıldı. Toprağın altında da yaşayan milyonlarca canlının olduğunu belirten Ömer Önder, "bu canlıları korumak için toprağa iyi bakmalı ve fidan dikmeliyiz" dedi. Seminerde, öğrencilere toprağın ve orman varlıklarının önemi anlatıldı.

TEMA Vakfı Pazarlar İlçesi Gönüllü Sorumlusu Hakkı Yıldız, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çevre, toprak, su ve orman konusunda doğru bilgileri paylaşarak kendimizi eğitmeliyiz. Doğanın kendini yenilemesine fırsat vermeliyiz. Ekolojik dengeyi bozacak faaliyetlerden uzak durmalıyız. Ülkemizi, çevremizi sürdürülebilir yaşam yoluna sokmalıyız. Tasarruf ve verimliliğe dikkat ederek, geleceğimizi bilimin aydınlığında planlamalıyız" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da, Minik Öğrencilere Erozyon Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement